Карпенко Віктор Петрович

Вчене звання: професор
Посада: проректор з наукової та інноваційної діяльності
Контактний телефон: (04744)4-69-81
Email: unuh1844@ukr.net
Посада |
Професор, проректор з наукової та інноваційної діяльності Уманського НУС |
Освіта |
Уманський сільськогосподарський інститут 14 березня 1994 р. Спеціальність: плодоовочівництво і виноградарство, кваліфікація : вчений –агроном, диплом з відзнакою КД № 901629, реєстраційний № 737. |
Науковий ступінь |
Кандидат сільськогосподарських наук Диплом ДК № 002736 від 10 березня 1999 р. Спеціальність: загальне землеробство Доктор сільськогосподарських наук Диплом ДД № 000511 від 22 грудня 2011 р. Спеціальність: фізіологія рослин |
Аспірантура |
1995-1997 р., Уманська сільськогосподарська академія, спеціальність: загальне землеробство |
Тема дисертаційного дослідження |
Агроекологічне обґрунтування застосування різних доз гербіцидів в чистих посівах ярого ячменю та з підсівною конюшиною |
Вчене звання |
Професор кафедри біології: Атестат професора 12ПР № 03480 від 25 січня 2013р. Доцент кафедри біології: Атестат 02ДЦ № 000835 |
Докторантура |
2006-2008 р. Уманський державний аграрний університет, спеціальність: 03.00.12 – фізіологія рослин |
Тема дисертаційного дослідження |
«Біологічне обґрунтування інтегрованого застосування гербіцидів і ріст регуляторів на ячмені ярому» |
Останнє підвищення кваліфікації |
Національна академія аграрних наук України. Свідоцтво підвищення кваліфікації АА 13722479/000038-21 від 05 листопада 2021 року. Кредитів ЄКТС 3/90 годин |
Нагороди, звання |
Почесна грамота Міністерства аграрної політики, академік Академії наук Вищої освіти України. |
Стаж роботи |
Загальний – 25 років |
Науково-педагогічний – 22 роки |
|
Дисципліни, що викладає |
Мікробіологія Мікробіологія з основами вірусології Мікробіологічні основи агротехнологій Технічна мікробіологія Фізіологія рослин |
Сфера наукових інтересів |
Біологія |
Тема дослідження |
Розробка енергоресурсо-економних технологій вирощування зернових культур. |
Аналіз освітньої та професійної кваліфікації