+38 (04744) 3-17-22, (04744) 3-20-63, (096) 220-46-94
Меню

Методичні рекомендації

1. МІКРОБІОЛОГІЯ СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальностей 091 "Біологія та біохімія", 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство", 181 "Харчові технології"

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальностей 091 "Біологія та біохімія", 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство", 181 "Харчові технології"

2. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ  ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 092 "Біологія та біохімія"

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091 "Біологія та біохімія"

3.АНАТОМІЯ РОСЛИН

Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи здобувача другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091 "Біологія та біохімія"

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з анатомії рослин для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 091 "Біологія та біохімія"

3. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДІАГНОСТИКИ ПАТОГЕННИХ МІКРООРГАНІЗМІВ

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи здобувачами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091 "Біологія та біохімія" денної форми навчання

Методичні рекомендації до виконання лабораторних занять здобувачами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091- "Біологія та біохімія"

4. ІНТЕГРАТИВНА РЕГУЛЯЦІЯ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ФУНКЦІЙ

Методичні рекомендації до виконання лабораторних занять здобувачами освітнього рівня «Магістр» спеціальності 091 – «Біологія та біохімія»

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091 – «Біологія та біохімія»

5. КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОБРОБКА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ ДАНИХ В БІОЛОГІЇ

Методичні рекомендації до виконання лабораторних занять здобувачами освітнього рівня «Магістр» спеціальності 091 – «Біологія та біохімія»

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091 – «Біологія та біохімія»

6. ФІЗІОЛОГІЯ АДАПТАЦІЇ РОСЛИН

Методичні рекомендації до виконання лабораторних занять здобувачами освітнього рівня «Магістр» спеціальності 091 – «Біологія та біохімія»

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 091 – «Біологія та біохімія»

7. ІНОЗЕМНА МОВА

Навчально- методичний  посібник для практичних занять для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти

Навчально- методичний посібник для самостійної роботи для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти

8. БІОМОНІТОРИНГ

 Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Біомоніторинг»

Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Біомоніторинг»

9. БІОХІМІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів з курсу «БІОХІМІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР»

Методичні рекомендації для проведення лабораторних занять з курсу «БІОХІМІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР»

10. АГРОФІТОЦЕНОЛОГІЯ

Методичні рекомендації до виконання лабораторних занять з дисципліни «Агрофітоценологія»

11. СУЧАСНІ МЕТОДИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ БІОЛОГІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ В АГРАРНІЙ СФЕРІ

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни "Сучасні методи та організація наукових досліджень біологічних об’єктів в аграрній сфері

12. ФІЛОСОФІЯ НАУКИ

 Методичні рекомендації для практичних занять із предмету «Філософія науки»

 13. ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ

ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з підготовки та проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти ОПП «Агробіологія» другого
(магістерського) рівня зі спеціальності 091 «Біологія та біохімія»

14. КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 091 «Біологія та біохімія» освітньої програми «Агробіологія» факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин



 

Останні новини

Всі новини